Call us/WhatsApp: +86 13310879712

Shipping from China to worldwide

Kvote in stavne konture za 4. dan NFL

Vendar ne, res domnevam, da vam bo pomagal nagraditi njihovo družino, ki je posvečena dobremu zaslužku skupaj z datiranim izzivalcem.Najnovejši Browns je 8-dos v svoji zgodovini desetih spletnih iger in da te izbiram, da boš zagotovo dobil 9-2 v nedeljo. Obisk dvorišča najnovejšega velikega igralca Very Dish MVP je znak, saj lahko ugotovite, ali je optimizem stavnikov res odvisen ali drugače ne. Ker sem velik oboževalec Vikingov že 40 let, se ne morem spomniti, kdaj je bil Detroit najbolj priljubljen, tako da lahko osvojite novo NFC Main/Sever!

  • Tedenski korak 1 lahko pride prehitro, vendar se pričakuje, da bodo stave v Massachusettsu postale sodišče in lahko živite, da boste imeli igralce na srečo v okrožju Bay sčasoma v sezonah NFL.
  • Seštevek sendvič 40 odsekov daje veliko občutka v tekmi, ki sega od povsem novih kardinalov do vaših poveljnikov.
  • Vse to je Jacksonville, ki ima zelo zgodnjo rešitev in denar, ki poganja 6/1-and.
  • Vendar pa je pozno v tej zmagi Jags QB Trevor Lawrence utrpel le, kot je rekel, obtolčeno koleno.
  • Sodelavec za možnosti iger na srečo v razdelku s podrobnostmi daje.

Preprosto, mislim, da lahko pridemo do 40 ali morda več na naslednji tekmi. Po eni sami velikosti ocen električne energije je povsem novi Browns dosegel 13. mesto, medtem ko je tudi 3. v oddelku. Deshaun Watson ima svoje prve običajne sezone v Clevelandu, ko fant poskuša ponovno pridobiti zgodovino vrste, opaženo leta 2020.

Atlanta Falcons pri Philadelphia Eagles Possibility And you may Predictions, Few days 2

Las vegas (1-dos SU in ATS) je v zadnjih nekaj dneh pravzaprav oster https://stave-sportne.com/sportne-stave-nasveti/ ljubljenec, odpiranje +korak 1,5 in zapiranje -3 proti. Pittsburgh. New york je dobil presenetljivo nekaj dni 1 gospodinjstvo osvojilo Buffalo, velik napor za združevanje enot takoj po poškodbi Aarona Rodgersa. V nekaj dneh 3 je tolpa okolju prijazno uničila do novega Združenega kraljestva in v domu našla dos.5 stvari. Popolnoma nova utrujenost zavetišča v Philadelphii je med prvimi sedmimi. Sveži Eagles je v prvo kroglo napisal Georgia zaščitnega igralca Michaela Jordana Davisa, ki bo v prihodnje dovolj močan pri delu pri video igrah.Toda domnevam, da ga bodo najnovejši Eagles združili počasi in ne predvidevajo, da imajo glavni vtis od tega trenutka.

Ponedeljek: Baltimore Ravens v Las Vegas Raiders, 8:15 P Meters Et

spread betting

Skupni znesek je padel od dvainštirideset,5 do 44, ki imajo 53 % stran od prehodov/62 % denarja na Manj kot. Skupina se je včeraj potisnila stran od 41,5 do 42, ki ima 74 % vstopa/84 % denarja za več kot. Popolnoma nova prepustnica Saints-Pats je nocoj stabilna, kljub temu pa je čas, da vam pomaga 39 za SuperBook’s NFL Day 5 priložnost. Skupno število je 39, s 83 % stav/58 % denarja za Nižje kot. V vašo sredo se je nova ponudba ponovno obrnila na Titans -1.5, napredovala pa je tudi na Titans -dos.5 v četrtek.

Za oboževalce lige NFL v Vermontu obiščite najboljše newyorške športne stavnice za najboljšo priložnost. Da bi veliko teh ljudi izkoristilo priložnost za ligo NFL, morajo igralci nogometnih stav v NC preučiti obveščene promocije stav v New Yorku. Nova moda stav NFL je odlična funkcija za internetno igranje iger Super Dish, medtem ko zmožnost omogoča stranem, da opazujejo, kdo lahko stavi na finale profesionalnih športnih dogodkov vse leto. Popolnoma nova spletna igra NFL je nastala iz predsezone, dvainštirideset tekem na razstavah, ki so bile razpršene v štirih tednih in se tako uporabljajo v avgustu. Standardni letni časi se vedno začnejo prvi ali naslednji dan od septembra in lahko trajajo pred izognjenim od decembra ali v začetku januarja. Sveži York Jets so presenetljivo dosegli podaljške od Buffalo Debts v prvem koraku dneva za petkove večerne športne dogodke.

Najnovejši 49ers čutijo spretnost in boste globoko naredili tek med Eagles kot boljša stranka na NFC, ki je 12 mesecev, vendar je veliko pravo vprašanje medicinsko in boste učinkovitost podajalca Brocka Purdyja. Kombinacija Christiana McCaffreyja, Deeba Samuela in vas bo Georgea Kittla omogočila najnovejšim Ninerjem, da bodo zasvetili na lestvici izjemno mesece. Vsakih nekaj dni vam bomo predstavljali vse naše največje najboljše iz sezon lige NFL! Začne se z otvoritvenim dnem leta in številnimi neverjetnimi tekmami, ki lahko vzbudijo novo željo vsakega navdušenca NFL z zanimanjem za stavo.

Prvi korak tedna Panthers Against Falcons: priložnost, okviri, izbori in boljše stave

Celoten povzpel s 34,5 na petintrideset,5 v sredo in morda boste ostali na petintrideset,5 ta večer. Najnovejši Steelers so napredovali, tako da lahko -step one.5 sobota, -dos petek in lahko -dos.5 včeraj. Zdaj, po izgubi vaših poglavarjev, obstaja še posebej zanimiv naključni tečaj. Mesto Ohio se je najprej vrnilo na -9,5, nato pa je včeraj padlo nazaj na -9. “Razpon bo drugačen glede na to, kar bodo Eagles ustvarili v ponedeljek zvečer v Kansas Townu,” je dejal Michaelson.

NFL Few days 1 Odds & Lines: Chicago Contains proti  San francisco 49ers

cricket betting sites

Nov prehod nocoj ni šel, saj je skupni znesek tekel od 48,5, da bi vam pomagal 48, in se lahko vrnete na 48,5. V 17. tednu je Dallas komaj pobegnil od zmage nad Detroitom. Novi Cowboys so zapustili TD v zadnji sekundi in lahko izvedete postopek pretvorbe v dveh območjih, kljub temu pa je pretvorba kontroverzno izničena s kaznijo.

Omeni Gaming

Vendar pa je bil Watson morda suspendiran za osnovnih enajst iger, ker je kršil politiko zasebnega delovanja nove lige NFL in morda je Jacoby Brissett postal novi Brownsov QB1. On je dober diplomant univerze McGill in lahko prejšnji Division-We Alpine Ski Speed, ki je danes obseden več kot družinski slabši in lahko, EV športni rekviziti. Novi Raiders je pravzaprav vroč, saj izhaja iz zmag od desnega nazaj proti desnemu hrbtu med Chargerji in vi lahko Chiefsi. Sveži Raiders je pravzaprav ta, da resnično preizkusite varnost, medtem ko pritiskate na žoge in lahko ocenite touchdowne na tem delu košarke, da pomagate pri najnovejšem napadu.